NOĆ KAZALIŠTA / STUDIO SMIJEHA

SUBOTA, 25.11.2017. u 20 sati, MULTIMEDIJALNI CENTAR

Studio smijeha se u zadnjih sedam godina postavio kao kvalitetan vodeći brend stand up komedije u Hrvatskoj. U Rovinj na Noć kazališta stižu sa svojiim najboljim forama i to sa šarolikom ekipom. Program će voditi Marina Orsag, a na pozornici će se izmjenjivati Marko Dejanović, Saša Turković i Tomislav Primorac. Ulaz je slobodan. Predstava se ne preporučuje mlađima od 18 godina. Vidimo se 25.11.2017. u 20 sati u Multimedijalnom centru Rovinj!

Marina Orsag - Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U dvanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Da se ne bavi ovime vjerojatno bi lutala bespućima svijeta ili završila u ludnici.

Marko Dejanović-Stand up komedijom bavi se od listopada 2014. Da si u mobitel nije zapisao “listopad 2014.” ne bi se mogao sjetiti. Nada se da taj zapis nije bio nečiji rođendan koji nije smio zaboraviti. Počeo je vodeći se načelom da nastupa kad god među grupom ljudi na nekoliko minuta zavlada tišina. Isto načelo dovelo ga je u nekoliko neugodnih situacija na svadbama i sprovodima. Također, izumio je narodnu izreku “I poruga je poruka”. Upravo ju je izumio. Dugo godina bio je novinar crne kronike i naučio je da samo smrt može biti smrtno ozbiljna. Ali ne mora.

Saša Turković-Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima. Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.

Tomislav Primorac-Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica.

UZRAST: 18 + 

ULAZ SLOBODAN

Partneri