MULTIMEDIJALNA IZLOŽBA: SURRENDER (Autori: PAOLO GENTILINI & TIANI)

11.-16.6.2018., Multimedijalni centar 

Otvorenje izložbe, ponedjeljak 11.6. u 20 sati,  MMC
Radno vrijeme: 10-12; 18-20 sati

Paolo Gentilini, redatelj i majstor vizualnih specijalnih efekata za film predstavlja, u suradnji s TIANI, hrvatskom kantautoricom s londonskom adresom, drugu samostalnu multimedijalnu izložbu “Surrender” koja će se otvoriti 11. lipnja 2018. u Multimedijalnom centru u Rovinju.
Multimedijalna izložba ujedno je i promocija novog singla kantautorice TIANI pod nazivom “Surrender” te njezina novog video spota, a sama izložba sastoji se od 8 velikih digitalno obrađenih fotografija (1.5x2 m), zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata koji su se koristili za snimanje video spota. Uz navedeno, gledatelji će biti u mogućnosti uživati i u posebnom mini koncertu glazbenice TIANI. “Surrender” je izložba koja na metaforičan način stavlja u fokus vezu mora i prirode s čovjekom i njome se želi istaknuti kreativnost dvoje mladih i ambicioznih umjetnika. Paolo Gentilini i TIANI su, unatoč različitim profesijama, pronašli zajednički jezik i savršeno spojili vizualne i auditivne umjetnosti, a zajednička strast prema prirodi i moru potaknula ih je na ovu suradnju.

PAOLO GENTILINI
Rođen 9. siječnja 1990. u Rovinju, talijanskoga naslijeđa, nakon završene talijanske gimnazije studira u Pragu na Prague Film School smjer režije i produkcije. Po završetku školovanja snima svoj prvi SF dugometražni film čiji ga završetak u postprodukciji vodi u 3D animacije i specijalne filmske efekte te u Zagrebu na Visokom učilištu Algebra upisuje smjer 3D animacije i dizajna. U Londonu se školuje na Escape Studios smjer Compositing for VFX poslije čega pohađa jednu od važnijih radionica u području filmske produkcije, New York Film Academy u Los Angelesu.
Trenutno radi kao freelancer na domaćim i internacionalnim projektima te pokreće vlastite projekte u Hrvatskoj.

TIANI
Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijama kao što su United World College of the Adriatic (Duino, Italija), Berklee College of Music (Boston, SAD) i The Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), TIANI, 28-godišnjakinja rođena u Puli, a odrasla u Rovinju, nedavno je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama. Nakon vrlo uspješnog debi singla “All of me” i drugog singla “Wonder” nanizale su se iznimne reakcije glazbenih kritičara, kako domaćih tako i stranih. Njezina je glazba kombinacija popa, soula i elektronike. Kroz stihove najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama, a već pri prvom slušanju možete zakoračiti u njezin tajanstven i senzualan svijet. TIANI nastavlja svoju glazbenu priču novim singlom “Surrender” koji će svijetu biti otkriven na ovoj izložbi.

www.paologentilini.com

Partneri